Így főztek Gordon Ramsaynek a gyermekei szülinapján - ő pedig életében először odáig volt

Nézzétek meg Gordon Ramsay reakcióját, amikor is 50. szülinapjára saját gyermekei főznek neki nem akármilyen vacsorát. 

Úgy tűnik, Gordon Ramsay is el tud lágyulni, sőt, ami a legmeglepőbb, DICSÉRNI és képes! Újra felpörgött ugyanis egy youtube-videó az 52. szülinapját november 8-án ünneplő, hírhedten szigorú, kritikus és nyers sztárszakácsról, amin családja két évvel ezelőtti, 50. szülinapját ünnepli. A videó sikerének apropója nyilván a közelgő jeles nap, mi pedig úgy döntöttünk, megmutatjuk nektek is.

Ezt láttad?

Van egy dolog, amit Gordon Ramsay soha nem enne meg

A vacsorára lányuk fuvarozza szüleit, méghozzá egy autentikus londoni taxival. Az éttermet előzetesen megszállta Gordon két (másik) gyermeke: Matilda, akinek már szakácskönyve, sőt, főzőshowja is van, és Jack, Gordon fia. Az ünnepelt apa és édesanyjuk mellett meghívták az apai nagyszülőket is, és egy olyan vacsorát dobtak össze, hogy mindenki szája tátva maradt.

NÉZZÉTEK a vacsorát:

Attól eltekintve, hogy a pár perces videóban Matilda, a kislány hangja enyhén szólva is fülsüketítően irritáló, érdekes nézni, milyen hatással van apjára. 3 fogás készül, az előétel egy ravioli, amit Ramsay egyszerűen "gyönyörű"-nek nevez, aztán következik a marhasteak, ami pont megfelelően rózsaszínes, ettől is el van ájulva, a desszert pedig egy csokoládégolyó folyékony nitrogénnel leöntve - a dicséret itt sem marad el.

Receptajánló:

Citromos-ricottás ravioli

Életem első raviolija, de biztos, hogy nem az utolsó. Valamiért szentül meg voltam győződve, hogy tésztanyújtógép nélkül nem lehet elég vékonyra nyújtani a tésztát, de ez nem igaz. ...

Bélszín steak ahogy Glaser készíti

Én a steaket (a 4-ik pontnál) oldalanként 2-2 perc alatt közepesre (medium) sütöttem. Ha véresre (rare) szeretnénk sütni, elegendő oldalanként 1-1 perc, jól átsütve (well done) pedig ...

Kétlem, hogy a vacsorakészítéshez ne kaptak volna profi segítséget a gyerekek, de az biztos, hogy apát sikerült felolvasztani. "Mindjárt sírni fogok" - fordul oda a feleségéhez a szakács. Mondjuk a jól bevált Ramsay-féle irónia azért itt is kiérezhető...

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, GORDON!

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...