Így fest Ördög Nóra és Nánási Pál vadiúj balatoni bisztrója

Egy igazi kis gyöngyszem a sztárpár balatoni bisztrója, amit már a nyitás napján megrohamoztak a vendégek. 

Régi nagy álma vált valóra Ördög Nórának és Nánási Pálnak azzal, hogy hosszas készületek után megnyithatták saját bisztrójuk a Balatonnál. A Balatonkarattyán található üzletet Nóráék saját kezűleg újították fel, és nagyon élvezték a nem könnyű munka minden egyes percét.

A hangulatos kis bisztró hivatalosan május utolsó szombatján nyitott meg, ésa képek alapján gyorsan a helyiek kedvence lett, hiszen a rossz idő ellenére is sokan ellátogattak Akarattyára, hogy megleshessék és kipróbálhassák. Nóra természetesen az Instagramjára is posztolt az eseményről:

„A helyzet az az, hogy szombaton végre megnyitottunk! Nem akartam rögtön nagy dobra verni, hadd legyen egy kis időnk belerázódni a dolgokba... De annyira hihetetlen rohamban jöttetek már tegnap is, hogy nem is volt rá idő. Mocskos egy idő van, de itt forró a kávé, és meleg a péksüti - a csapolt sör meg hideg, ahogy kell. Szóval gyertek!”

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...