Így fest Ördög Nóra és Nánási Pál vadiúj balatoni bisztrója

Egy igazi kis gyöngyszem a sztárpár balatoni bisztrója, amit már a nyitás napján megrohamoztak a vendégek. 

Régi nagy álma vált valóra Ördög Nórának és Nánási Pálnak azzal, hogy hosszas készületek után megnyithatták saját bisztrójuk a Balatonnál. A Balatonkarattyán található üzletet Nóráék saját kezűleg újították fel, és nagyon élvezték a nem könnyű munka minden egyes percét.

A hangulatos kis bisztró hivatalosan május utolsó szombatján nyitott meg, ésa képek alapján gyorsan a helyiek kedvence lett, hiszen a rossz idő ellenére is sokan ellátogattak Akarattyára, hogy megleshessék és kipróbálhassák. Nóra természetesen az Instagramjára is posztolt az eseményről:

„A helyzet az az, hogy szombaton végre megnyitottunk! Nem akartam rögtön nagy dobra verni, hadd legyen egy kis időnk belerázódni a dolgokba... De annyira hihetetlen rohamban jöttetek már tegnap is, hogy nem is volt rá idő. Mocskos egy idő van, de itt forró a kávé, és meleg a péksüti - a csapolt sör meg hideg, ahogy kell. Szóval gyertek!”

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...