Így csinálj emeletes nutellás-epres gofritortát!

Pár perc alatt elképesztő dolgokat tudunk tenni. Például egy szempillantás alatt a konyhánkba varázsolhatunk egy nagyon édes bűnbeesést, amire mentségünk már tényleg nincs!

Talán elég csak egy pillantást vetnetek erre a nutellás-emeletes gofritortára, ami minden hozzávalójával arra csábít, hogy egy nagyot beleharapj. Főleg, hogy szinte gyerekjáték az elkészítése, nagyjából 15 perc alatt fel is épül a remekmű, aztán pedig garantáltan a barátaid is hanyatt dobják tőle magukat.

Olvastad már?

Meghalt az olasz csokimágnás, a Nutella atyja

  • Az elkészítéséhez mindössze egy kakaós gofritésztát kell összedobnod (amihez itt találtok gyors és egyszerű receptet).
  • Szükséged lesz még egy üzemképes gofrisütőre,
  • egy üveg Nutellára
  • és bármilyen gyümölcsre, amit csak kívánsz (bár tény, hogy eperrel mutat a legjobban).
  • Ha megsütötted a gofrialapokat, tedd egy tálra az első szeletet,
  • majd miután a nutellát egy kinyomós habzsákba öntötted (erre egyébként prímán működő megoldás lehet egy biztonságosan zárható műanyag tasak is), szépen nyomhatod is rá az első sor mogyorókrémet a gofridra.

Ha nincs kéznél Nutella, a mennyei mogyorós csokikrémet te magad is elkészítheted, igaz így picivel hosszabbra nyúlik a készítési folyamat, de hidd el, megéri!

  • Ezután jöhetnek az eperdarabok, majd jöhet a második emelet ugyanígy, míg végül fel nem épül teljesen a gofrivárad.
  • Az emeletek száma rád és kis vendégsereged tagjainak édesszájúságára van bízva, de az biztos, hogy ezzel a játékkal nem nagyon fogtok tudni leállni.

Olvastad már?

24 csurig nutellás szexi desszert a szerelmednek

(via MyCupcakeAddiction)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek