Miért olyan fontos, hogy télen átállítsuk a hűtő hőmérsékletét?

Az élelmiszerek megfelelő hőmérsékleten való tárolása elengedhetetlen ahhoz, hogy azok frissek maradjanak – de ne fagyjanak meg. A kérdés már csak az, hogy hogyan csináljuk ezt.

Velünk is előfordulhatott már, hogy kivettünk egy doboz tejet a hűtőből, hogy töltsünk belőle a reggeli kávéba, és azt tapasztaltuk, hogy az egy tömbbé fagyott – vagy épp ellenkezőleg: megromlott. Ahhoz, hogy elkerüljük az ilyen kellemetlenségeket, mindenképpen állítsunk a hűtőnkön!

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...