15 gyönyörű és nagyon egyszerű húsvéti hidegtál

A húsvéti reggeli és vacsora egyik kihagyhatatlan étele a minden jóval megpakolt hidegtál, amelyhez bármilyen felvágottat, krémet és zöldséget fel lehet használni. 

  1. 1.

    Hidegtál madár formában

  2. 2.

    Szárnyashúsos hidegtál

  3. 3.

    Aszpikos sonkaterrine

  4. 4.

    Sajttekercses hidegtál

  5. 5.

    Csirkés hidegtál

  6. 6.

    Tormakrémes, sonkás hidegtál (3.)

  7. 7.

    Húsvéti sonkatál

  8. 8.

    Kaszinótojás és tormakrémes sonkatekercs Katharosztól

  9. 9.

    Hideg szendvicstál

  10. 10.

    Töltött sonkatekercs franciasaláta ágyon

  11. 11.

    Sonkatekercs tál

  12. 12.

    Ehető csibék tojásból

  13. 13.

    Csibék tojásban

  14. 14.

    Piros karimás töltött tojások Húsvétra

  15. 15.

    Aszpikos tojásos-sonkás zöldség

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...