A húsvéti ételek legtöbbünk számára kimerülnek a húsvéti kalács, töltött tojás illetve a különféle tojásételek, a húsvéti sonka, a hidegtálak és sonkatekercsek, valamint a torma és a hónapos retek sokszögében. Pedig sonkafőzés és kalácsfonás közben talán még marad egy kis időnk összedobni egy medvehagymás pogácsát vagy sonkás tojáskrémet, sőt, a színes tavaszi salátákról, vegán barátainkról és a húsvéti maradékmentésről se felejtkezzünk meg!
-
1.
Húsvéti sonka, ahogy dédmamám készítette
-
2.
Cserépben sült húsvéti kalács
-
3.
Momofuku szójaszószos tojásai
-
4.
Savanyított reteksaláta
-
5.
Kettő az egyben sajttortás répatorta
-
6.
Csokoládés-pekándiós babkatorta krémlikőrös vaníliasodóval
-
7.
Vegán kalács
-
8.
Zöldséges-tojásos aszpik
-
9.
Fasírtgolyók sokmagvas bundában
-
10.
Parmezános-tormás sonkatekercsek
-
11.
Tofusonka
-
12.
Rumos mézes krémes házi recept alapján
-
13.
Medvehagymás-sajtkrémes pogácsa
-
14.
Tavaszi franciasaláta
-
15.
Kalácstölcsér sonkás tojássalátával
-
16.
Currys töltött tojások
-
17.
Húsvéti sonkás-medvehagymás tojáskrém Falusi Marianntól
-
18.
Csokifészek
-
19.
Szuperfriss vegán zöldségsaláta nem csak húsvétra
-
20.
Spenótkrémleves Kriszti konyhájából
-
21.
Metélőhagymás-joghurtos pogácsa
-
22.
Tejszínes kalácsfelfújt sárgabaracklekvárral
-
23.
Maradékmentő sonkás töltött krumpli
-
24.
Húsvéti maradékmentő batyu