7 húsvéti étel, túl az unásig ismételt, klasszik sonka/tojás-tengelyen
Uncsin keményre főzött tojás, mezei főtt sonka, bolti reszelt torma? Túlzunk, mert mindegyik isteni, de ha esetleg újítanál idén, és az alap húsvéti alapanyagokból valami egészen mást készítenél, akkor itt a helyed.
Egyáltalán nem akarunk panaszkodni, mert a klasszikus húsvéti menü szereplőit is imádjuk, és nem is illene rossz szót szólni sem a főtt sonkára, sem a töltött/főtt tojásokra, de abban sincs semmi kivetnivaló, ha valaki újítana kicsit - megmaradva a fő tavaszi alapanyagok mellett.
sajtos roló
Az idei húsvétra egy különleges vendégvárót szerettem volna kipróbálni, így a közkedvelt sajtos rolónak egy változata készült el.
sült zöldség
Nem csak a burgonyának tesz jót, ha vékonyan beirdalják és fűszeres olajjal megkenik, a répa is nagyszerű lesz így, érdemes egy próbát tenni vele!
vega fasírt
Tofurajongók figyelem, íme a húsmentes húsvét sztárja: a mázas, sült tofusonka! Egy szelet kaláccsal és némi friss, sózott zöldséggel tökéletes húsvéti reggeli lesz belőle, de ...
Szóval most olyan recepteket szeretnénk mutatni nektek, melyek a sonka-tojás-medvehagyma-répa-kalács tengelyén mozogva adnak kreatív, újító, hagyományostól elrugaszkodott ötleteket a húsvéti menüt illetően.
Kattintsatok a képre, és nyílik a galéria!
7 fotó
Még több húsvéti ötlet:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!