12 szörnyen finom húsos leves, amit meg kell enni nassolás előtt

Persze minden nap meg kell rendesen enni a levest (ezt már a nagymama megtanította nekünk), de kifejezetten fontos ez az olyan ünnepkörök előtt, amikor megnövekszik a háztartásokban az édesség mennyisége.

  1. 1.

    Favágó leves gazdagon

  2. 2.

    A (majdnem) eredeti Újházi-tyúkhúsleves

  3. 3.

    Kaszás leves gazdagon

  4. 4.

    Az eredeti palócleves receptje

  5. 5.

    A legtökéletesebb nyírségi gombócleves

  6. 6.

    Az eredeti sokac cserepes bab

  7. 7.

    Caldo Verde - a portugál kolbászos kelkáposztaleves

  8. 8.

    Libaleves libamájas szalvétagombóccal

  9. 9.

    Klasszikus becsinált leves

  10. 10.

    Nagyon tejfölös frankfurti leves pirított virslivel

  11. 11.

    Sültcsirkeszárny-leves

  12. 12.

    Gulyásleves marhahúsból, csipetkével

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...