12 szörnyen finom húsos leves, amit meg kell enni nassolás előtt

Persze minden nap meg kell rendesen enni a levest (ezt már a nagymama megtanította nekünk), de kifejezetten fontos ez az olyan ünnepkörök előtt, amikor megnövekszik a háztartásokban az édesség mennyisége.

  1. 1.

    Favágó leves gazdagon

  2. 2.

    A (majdnem) eredeti Újházi-tyúkhúsleves

  3. 3.

    Kaszás leves gazdagon

  4. 4.

    Az eredeti palócleves receptje

  5. 5.

    A legtökéletesebb nyírségi gombócleves

  6. 6.

    Az eredeti sokac cserepes bab

  7. 7.

    Caldo Verde - a portugál kolbászos kelkáposztaleves

  8. 8.

    Libaleves libamájas szalvétagombóccal

  9. 9.

    Klasszikus becsinált leves

  10. 10.

    Nagyon tejfölös frankfurti leves pirított virslivel

  11. 11.

    Sültcsirkeszárny-leves

  12. 12.

    Gulyásleves marhahúsból, csipetkével

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...