10 húsfeledtető tésztaétel, amit imádunk villára szúrni

A tészta része a mindennapi életünknek: szeretjük enni, főleg hússal. Persze ez nem kell, hogy mindig így legyen: megannyi zöldséges, és más módon húsmentes tésztaétel található a repertoárban, amit érdemes megfőzni. Jöjjenek ezek közül a legjobbak!

  1. 1.

    Spenótos-tejszínes rizstészta

  2. 2.

    Sült paradicsomos-fetás penne tészta

  3. 3.

    Bazsalikompesztós krumplis tészta

  4. 4.

    Pasta al Limone - Citromos tészta

  5. 5.

    Karfiolos-gombás rakott tészta

  6. 6.

    Gyömbéres-újhagymás pirított tészta bundázott tofuval

  7. 7.

    Gyors hummuszos tészta

  8. 8.

    Rókagombás-zsályás tészta

  9. 9.

    Krémes sütőtökös tészta

  10. 10.

    Citromos-paradicsomos szardíniás tészta

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...