14 mennyei húsgombóc a klasszikustól a különlegesig

A húsgombócokat mindenki szereti. Teljesen mindegy, hogy a megszokott klasszikus paradicsomos verzióról, vagy valamilyen különlegesebbről van szó.

A húsgombóc rengetegféleképpen készülhet. Ha ahhoz van kedved, akkor működhet magyarosan, például bakonyi módra, vagy egyszerű paradicsom szószban, de ha valami különlegesebb húsgombócra vágysz, akkor biztosan találsz ebből a listából kedvedrevalót.

  1. 1.

    Kötbullar, a legfinomabb svéd húsgolyó vörösboros mártással és áfonyaszósszal

  2. 2.

    Édes paradicsomos húsgombóc

  3. 3.

    Hortobágyi húsgombóc

  4. 4.

    Paradicsomos húsgolyó

  5. 5.

    BBQ húsgombóc

  6. 6.

    Nagyon szaftos bakonyi húsgolyók

  7. 7.

    Kókusztejes-currys húsgolyók

  8. 8.

    Paradicsomos albondigas

  9. 9.

    Spenótos pulykagolyók sajtszószban

  10. 10.

    Könnyű nyári paradicsomos húsgombóc

  11. 11.

    Mediterrán húsgombócos ragu

  12. 12.

    Görög húsgombócok citrommártásban

  13. 13.

    Citromos-mustáros húsgolyó mákos metélttel

  14. 14.

    Húsgolyók harisszaszószban

Még több húsgombóc itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...