12 szaftos húsgombóc, mely begördül a szádba

Ki ne szeretné a húsgombócot? Főleg, ha azt nézzük, hány fajta ízben készíthetjük el ezeket a mennyei falatokat!

Teljesen mindegy, milyen húsgombóc készül a konyhában garantáltan nagy sikert aratsz majd vele. Ráadásul millió módon elkésztheted, hiszen majdnem minden nemzetnek megvan a saját, ínycsiklandozó húsgombóca.

  1. 1.

    Kötbullar, a legfinomabb svéd húsgolyó vörösboros mártással és áfonyaszósszal

  2. 2.

    Libanoni húsgombócok joghurtszószban

  3. 3.

    Nagyon szaftos bakonyi húsgolyók

  4. 4.

    Kókusztejes-currys húsgolyók

  5. 5.

    Spanyol albondigas paradicsommártásban

  6. 6.

    Königsbergi gombóc

  7. 7.

    Hortobágyi húsos gombóc

  8. 8.

    Halgombóc joghurtos mártással

  9. 9.

    Görög húsgombócok citrommártásban

  10. 10.

    Hortobágyi húsgombóc

  11. 11.

    Olasz paradicsomos húsgombócok (Polpette al sugo)

  12. 12.

    Húsgolyók harisszaszószban

Még több húsgombóc itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek