11 húsétel, mely baconbe takarózott, hogy ne fázzon

Alapvetően azért jó baconbe tekerni a húsokat, mert rendkívül szaftosak maradnak. Na meg még finomabbak lesznek tőle!

  1. 1.

    Egyben sült karaj

  2. 2.

    Baconös csirkemell őzgerincformában

  3. 3.

    Csirkemelles rakott karfiol őzgerincben

  4. 4.

    Szilvával töltött sertésszűz

  5. 5.

    Sajtos-tejfölös-baconös csirkemell őzgerincben sütve

  6. 6.

    Fokhagymás-baconös sült sertéscomb

  7. 7.

    Toszkán göngyölt hús

  8. 8.

    Baconbe tekert pulykamell borban

  9. 9.

    Aszalt szilvával töltött csirkecomb

  10. 10.

    Zöldfűszeres krumplival töltött csirkemell

  11. 11.

    Baconbe tekert rozmaringos csirkemell

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...