HÚSBAVÁGÓ-receptversenyünk lezárult, nézzétek meg, kik a nyerteseink!

Húsbavágó-receptversenyünkön a legjobb húsmentes recepteket kerestük, és meg is találtuk őket. Mutatjuk a nyerteseket!

Receptversenyünket a Húsmentes Világnapon indítottuk útjára, a sok klassz beküldött étel közül a három legjobb húsmentes fogást meg is találtuk. Nem volt sok kérésünk, az egyetlen feltétel tényleg annyi volt, hogy húsmentes legyen az indított recept. Egy hét alatt több mint száz finomság érkezett be hozzánk. Egyáltalán nem volt könnyű a döntésünk, hiszen jobbnál jobb pályaművek érkeztek. Mégis döntenünk kellett, nézzétek a nyertes fogásokat és a nyereményeket:

Fődíjasunk: Krisztina67 – Lasagnaroládja, nyereménye egy 20 ezer forint értékű #HÁZICSEMEGE ajándékcsomag kistermelői húsmentes finomságokkal

2. díjasunk: Scarlett69 - Ricottás articsókagolyója, nyereménye egy Nosalty ajándékcsomag

3. díjasunk: Kolimár Viki – Polenta pizzája, nyereménye egy Nosalty ajándékcsomag

Lett egy különdíjasunk is! Gizi - Citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevese, vele felvesszük a kapcsolatot, hogy egy cikket készíthessünk nektek erről a csodás levesről.

A top 3 receptet, ahogy ígértük, le is főzzük a nyár során, hamarosan videóban is láthatjátok őket!

Mindenkinek köszönjük a részvételt és a fantasztikus recepteket!

Szeretnénk, hogy minél többen nyerjetek, ezért megígérjük, hogy nemsokára elindítjuk a következő versenyünket, figyeljétek a felhívásunkat!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...