Horror áron árulták az ételt a Hungaroringen

Nagyon elszálltak az árak a F1-es verseny helyszínén. Kisebb vagyont kellett költeni egy-egy étkezésre.

Valószínűleg kisebb sokkot kaptak azok, akik a Hungaroringen szerettek volna valamit enni is a futam során. A hvg.hu körképéből kiderült ugyanis, hogy brutális áron kínálták a különböző fogásokat a ringen. A perec 1000, a sajtos-tejfölös lángos 1500 forintért volt kapható, de a hamburgerért 3500 forintot kellett fizetni, amihez még hozzájött az 1200 forintért kínált sült krumpli, vagy pedig a 800 forintos savanyúság. Ezen kívül választhattak a látogatók saslikot, sülkolbászt lepénnyel, roston csirkemellet, fűszeres tarját, grill sajtot és hun-dogot. Ezekért mind 3500 forintot kellett fizetni.  

Horror áron árulták az ételt a Hungaroringen

Az italokért is igencsak borsos összeget kértek el a vendéglátóegységek. Három deciliter limonádéért 800, fél liter ásványvízért 600, fél liter kóláért 800 forint, míg egy korsó sörért 1150 forintot kértek el.

Ha pedig édességre vágytak, akkor is komoly összegeket kellett kifizetni: a normál kürtőskalács 1500, egy kürtős gyümölcskehely 1800, egy darab rétes 1000, egy darab jégkrém pedig 1800 forint.


Ez is érdekelhet:

Forrásunk volt.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...