Horror áron árulták az ételt a Hungaroringen

Nagyon elszálltak az árak a F1-es verseny helyszínén. Kisebb vagyont kellett költeni egy-egy étkezésre.

Valószínűleg kisebb sokkot kaptak azok, akik a Hungaroringen szerettek volna valamit enni is a futam során. A hvg.hu körképéből kiderült ugyanis, hogy brutális áron kínálták a különböző fogásokat a ringen. A perec 1000, a sajtos-tejfölös lángos 1500 forintért volt kapható, de a hamburgerért 3500 forintot kellett fizetni, amihez még hozzájött az 1200 forintért kínált sült krumpli, vagy pedig a 800 forintos savanyúság. Ezen kívül választhattak a látogatók saslikot, sülkolbászt lepénnyel, roston csirkemellet, fűszeres tarját, grill sajtot és hun-dogot. Ezekért mind 3500 forintot kellett fizetni.  

Horror áron árulták az ételt a Hungaroringen

Az italokért is igencsak borsos összeget kértek el a vendéglátóegységek. Három deciliter limonádéért 800, fél liter ásványvízért 600, fél liter kóláért 800 forint, míg egy korsó sörért 1150 forintot kértek el.

Ha pedig édességre vágytak, akkor is komoly összegeket kellett kifizetni: a normál kürtőskalács 1500, egy kürtős gyümölcskehely 1800, egy darab rétes 1000, egy darab jégkrém pedig 1800 forint.


Ez is érdekelhet:

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...