10 mesés krémes hummusz, ami 10 perc alatt megvan

Egy laktató, gyors és egészséges ebédre vagy vacsorára vágynál? Esetleg vendégek érkeznek hozzád? Akkor kapj elő egy adag csicseriborsót és a kedvenc zöldségeidet, fűszereidet és már készülhet is a házi hummusz.

Felejtsd el a bolti verziót és készíts otthon egy fenséges, krémes textúrájú hummuszt. Szerintünk a klasszikus (citrom, tahini és csicseriborsó kombinációja) hummusz az egyik legfinomabb, de az ízesített verziókat is érdemes kipróbálnod, ha eddig még nem tetted volna. Most mutatunk neked többek között céklásat, paradicsomosat és pesztósat is. Jó étvágyat hozzájuk!

  1. Babhummusz
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    könnyű
    376
    Kalória
    20.1g
    Fehérje
    50.5g
    Szénhidrát
    11.9g
    Zsír
    Még több humusz

Még több hummusz itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...