Meglepő módszer, hogyan kellene ennünk a hot dogot

Valószínűleg te sem gondolkoztál még azon, hogy van-e helyes és helytelen módja, azonban egy TikTok felhasználó szerint van. A módszere egyszerre meglepő és elgondolkodtató.

Az elmúlt időszakban a TikTok és Instagram felhasználók többször is rávilágítottak arra, hogy nem mindent csinálunk úgy, ahogy kellene. Mit értünk ez alatt? Például, hogy nem úgy tesszük be a szemeteszsákot a kukába, ahogy azt kellene, a konzerv kinyitásának is létezik egy praktikusabb módja, az őszibarack felvágásáról pedig ne is beszéljünk. Most egy Sheena Marie nevű nő azt állítja, a hot dogot is egész idáig rosszul ettük.

Meglepő módszer, hogyan kellene együk a hot dogot

A szituáció: veszel magadnak egy hot dogot, legyen az húsos vagy épp vegán, és itt az ideje, hogy ráhalmozd a ketchupot és mustárt. Aztán elkezded enni, és mindened csupa maszat lesz a szószoktól. Bármilyen finom is a hot dog, a látvány nem éppen esztétikus. Sheena Marie-nek azonban van erre egy pofonegyszerű megoldása.

A videóban, amit már több mint 2,1 millióan néztek meg, miután a megszokott módon ráteszi a ketchupot és a mustárt a virslire, egyszerűen megfordítja azt, tehát a szószos oldala a kifli felé néz.

És ennyi, nincs több összeketchupozott orr! Ez is egy tipikusan olyan trükk, amiről nem gondoltuk volna, hogy szükségünk van, és mégis jelentősen megkönnyíti az életet a maga módján. Te is így fogod ezentúl enni a hot dogot?

Forrásunk volt

Címlapkép: Réthly Dávid


Még több trükkös cikk itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...