9 hortobágyi palacsinta, ha maradt egy kis pörkölt

Ha maradt a hétvégéről egy kevéske pörkölt, és már kicsit unod, akkor lehelj bele új életet, töltsd palacsintába, majd süsd meg.

  1. 1.

    Hortobágyi húsos palacsinta Vicikótól

  2. 2.

    Hortobágyi palacsinta csirkemellből

  3. 3.

    Hortobágyi húsos palacsinta Dacotától

  4. 4.

    Hortobágyi palacsinta egyszerűen

  5. 5.

    Hortobágyi palacsinta

  6. 6.

    Hortobágyi húsos palacsinta maradék sült húsból

  7. 7.

    Hortobágyi húsos palacsinta Anditól

  8. 8.

    Hortobágyi húsos palacsinta Smaragd konyhájától

  9. 9.

    Hortobágyi húsos palacsinta Roberto konyhájából

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...