4 egyszerű tipp, hogy csodaszép legyen a hortenziád

Ha tudod, miként kell megfelelően gondozni a hortenziát, akkor egészen késő őszig gyönyörködhetsz majd színes virágaiban. Sőt, most azt is eláruljuk, hogy miként tudod megváltoztatni a virágok színét.

Nemcsak azért lehet imádni a hortenziákat, mert pompás, színes virágokkal díszítik az otthonodat, hanem azért is, mert igazán egyszerű a gondozásuk. Például a legtöbb kártevővel és betegséggel szemben meglehetősen ellenállóak. Sőt, a hortenziák cserépben vagy balkonládában is könnyedén nevelhetők az erkélyen. Csupán arra kell ügyelned, hogy elegendő napfény és levegő érje őket. A következőkben több olyan fontos trükköt is mutatunk, amelyektől még gyönyörűbbek lesznek.

Forrásunk volt.


Még több növényes cikk erre:

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!