Ez az az alapanyag, amit ki nem állhat a horoszkópod

Mindenkinek vannak olyan ételek, fűszerek, alapanyagok az életében, melyeket ki nem állhat, és ha lehet, jó messzire kerüli. Vajon a te horoszkópod mit utál? Mi az, amiből sose főznél, vagy amivel sose fűszereznél?

Lássuk, melyek azok az ételek, alapanyagok, fűszerek, hozzávalók, melyekkel sosem főznél vagy sütnél, és amelyeket semmilyen körülmények között nem engednél a konyhádba. Utálod a pogácsák tetejére szórt egész köménymagot? Vagy esetleg a gomba állágtól vagy kikészülve gyerekkorod óta? És mi a helyzet a belsőségekkel, pacallal, szívvel, májjal? Kiderül! Lesd meg, mit mond a horoszkópod, ha nemszeretem-ételekről van szó!

Kattints a képre, és derítsd ki, mely élelmiszert vagy alapanyagot utálja a csillagjegyed!

Receptajánlónk:

Gombás-spenótos polentatorta

Gombás polentatorta, avagy pite – egy gazdag fogás, amely kiválóan alkalmas különleges alkalmak menüsorának megnyitására, vagy egy kényeztető vacsorának. Az egytálétel mellé ...


Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...