Hollókőn is bezárt egy népszerű étterem az energiaárak miatt

Ideiglenesen nem fogad vendégeket a hollókői Hollóköves Bisztró, döntésüket a kialakult bizonytalan gazdasági helyzettel és megemelkedett rezsiköltségekkel indokolták.

Újabb étterembezárásra kerül sor a hónapban: sajnálatos módon a Hollóköves Bisztró is búcsúzik a vendégseregtől, igaz, csak tavaszig.

Október elejéig egy csodálatos időszakot tölthettünk együtt veletek Hollókőn, viszont a kialakult bizonytalan gazdasági helyzet és megemelkedett rezsiköltségek következtében sajnos kénytelenek vagyunk egy nehéz döntést meghozni, és ideiglenesen bezárni a Hollóköves Bisztró kapuit

– írta az étterem a Facebook oldalukon.

Az Ófalu elején található helyükön továbbra is várják vendégeiket, mely kávézóként üzemel.

A tavaszig tartó időszakban előkészítjük a jövő évi nyitást, melynek keretében egy teljesen új éttermi brand mutatkozik majd be. Ezen kívül, terveink szerint megnyitja kapuit a Hollókői Konyha gasztronómiai élményközpontunk is.

A döntés nem befolyásolja a Hollóköves Vendégházak működését.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Facebook


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...