Hogyan újítsd fel az éléskamrát ötletesen? Mutatjuk!

Fantasztikus előtte-utána állapotot mutatunk, ráadásul nem is kell nagy dolgokra gondolni. Így alakítsd át az éléskamrát!

Egy éléskamra gyakorlatilag a ház szíve-lelke, ahova mindenki nagy szeretettel betér, ha a konyhában kíván tevékenykedni. Fontos, hogy átlátható, tiszta és rendszerezett legyen, ami valljuk be, sok esetben nem jön össze. Mivel nap mint nap használatban van, bizony néha az éléskamránkra is ráfér a ráncfelvarrás.

Mutatunk egy egyszerű, pénztárcabarát, de mégis nagyon jól sikerült megoldást:

Szóval így nézett ki a felújításra váró éléskamra. Kicsit rendszerezetlen, a fehér már itt-ott megsárgult, megkopott. Ebből az állapotból lett elege a lakás tulajdonosának, Lizynek.

„Nincs több sötét szekrény, nincs több rendetlenség! Ez egy világos, szervezett tér” – ez volt az elképzelés, amire vágyott a nő és ez határozta meg a koncepciót is.

Így is tett: a helyiség belső része fehér, míg az ajtó sötét árnyalatot kapott. A rendszerezéshez polcokat fúrt fel, amiket fa alapzatra helyeztek. A polcok alá LED lámpákat ragasztott, hogy kiváló legyen a helyiség megvilágítása. Ezután nem is maradt más, mint a rendszerezés, néhány műanyag kosár, befőttesüveg és műanyag tárolók segítségével. Lizy, hogy teljesen tökéletes munkát végezzen, mindent fel is címkézett, így a család apraja-nagyja egészen biztosan megtalálja azt, amit keres, a megszépült helyiségben.

Az új kamra:

Külön remek ötlet, hogy az ajtó belső részét sem hagyta üresen, oda is tárolókat fúrt fel, aminek köszönhetően a befőttesüvegek igazán előkelő helyet kaphattak.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Mi nagyon imádjuk!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Liz Woody/thekitchn

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...