Ezért nem híznak: így étkeznek a mindig csinos francia nők

Lássuk, hogyan élnek és étkeznek a francia nők, akik valahogy sosem híznak meg. Vajon mi a magyarázat?

A francia gasztronómia a kezdet és a vég, minden, ami gasztro, innen eredeztethető - ha valaki ételekkel óhajt foglalkozni, nem kerülheti el a francia gasztronómiai örökség ismeretét. Franciaország ennek ellenére az Európai Unió második legvékonyabb nemzetének tekinthető, az olaszok után - még úgy is, hogy a franciák aztán tényleg nagy gurmék. Gondoljunk csak a francia borokra, sajtokra, croissant-okra, a fokhagymás csigára, a francia vajra vagy Julia Childra.

Lássuk, hogyan és mit esznek a francia helyiek, kattints a képre a galériáért!

Francia receptjeinkből:

Forrásunk volt.


Még több, táplálkozáshoz kapcsolódó cikk:

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...