Heti Menü – A szilveszteri klasszikusok után könnyítünk a gyomrunkon

A héten tartunk egy szuper év végi zabálást, kaszinótojásozást, pogácsázást és lencsézést, aztán elsejétől leállunk az élvezetekkel. No de azért nem teljesen: húsmentes, könnyedebb, sokzöldséges, kevés cukros napok következnek, végre.

Legújabb receptek

Amarántos szivar

Két évvel ezelőtt sikerült amarántot termelnem a saját kertemben és a puffasztását is megoldottam. Ez a növény az indiánok népi élelmiszere volt, most már az én kertemben is helyet ...

Almás krémes piskóta

Megihlettek az itthoni felhasználandó maradékok. A tahini (szezámkrém) kimondottan kellemes ízt ad a piskótának. De lehet pekándióval, dióval, vagy ezek nélkül is készíteni.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!