4 dolog a háztartásodban, amit sose tisztíts szódabikarbónával

Tudjuk, hogy olcsó, természetes, kemikáliamentes, és millió meg egy helyen bevethető, ha az otthoni takarításról van szó, de nem minden felület tűri jól a szódabikarbónát. Otthon Tippünk következik:

Számos alkalommal kiderült már, hogy a szódabikarbóna egy mindenható csodaszer a háztartásban. Előnye, hogy olcsó, és gyorsan hat, nagyszertűen oldja a vízkövet, eltávolítja a makacs szennyeződéseket, az olajfoltokat, tisztává varázsol SZINTE mindent. Van azonban négy dolog, amin semmiképp nem szabad alkalmazni a szódabikarbónát, mert tönkre is teheti őket.

A mosogatótál általában szereti, de ez nem minden felületről mondható el

Kattintsatok a képre, és nyílik a galéria!

Forrásunk volt.


Még több Otthon Tipp:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...