#HÁZIMENZA LIVE: Sass Dani szuperszexi carbonáráját egy mennyei desszerttel fokozta

Sass Dani, műsorvezető olyan olasz klasszikust rittyentett, hogy azonnal nekiállsz te is elkészíteni. A #HÁZIMENZA LIVE-ban még egy fenséges banánkenyeret is sütött!

A#HÁZIMENZALIVEtegnapi vendége Sass Dani, televíziós műsorvezető és kreatív gasztroarc volt, aki az egyik kedvenc olasz tésztánkat, a carbonárát tette szuperszexivé. Humor, remek konyhai trükkök és érdekes sztorik – ez volt a jutalma azoknak, akik élőben követték a főzést. És egy valamiről még nem is esett szó, arról az isteni banánkenyérről, ami kikerült a végén Dani kezei alól. Szerencsétek van, aNosaltyInstagramjánvisszanézhetitek!

Sass Dani #HÁZIMENZALIVEvideóját ITT nézhetitek meg:

A Nosalty#HÁZIMENZA Facebook-csoportja a karantén első napjaiban született, és célja, hogy többek közt gyors és költséghatékony receptekkel, hasznos tippekkel, valamint kreatív ötletekkel várja azokat az olvasókat (is), akik a kialakult helyzet miatt ragadnak először fakanalat, de azokat is, akik már haladók.

Emellett aNosalty Instagramjánelindult a #HÁZIMENZA LIVE is, melyben a koncepció szintén az otthonfőzés. Az élővideós sorozatban a csoport tagjainak közismert és civil tagjai jelentkeznek hetente többször live-videóval, melyben beavatják a követőket abba, hogy náluk hogy működik a #HÁZIMENZA. A saját konyhájában élőben főzött és osztott meg hasznos tippeket vagy szuper gondolatokat az otthonfőzés jegyében többek közt Eke Angéla, Hédinke, Caramel és Szilágyi Szilvi, Puskás Peti és Dallos Bogi, Gáspár Bea, Kiss Ramóna,Anzselika Habpatron,Palya Beavagy Földes Eszter.

A #HÁZIMENZA LIVE kedden és csütörtökön este 7 óra környékén, tartsatok velünk aNosalty Instagramján!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek