#HÁZIMENZA LIVE: A Margaret Island konyhájában jártunk, ahol te is megtanulhatsz sushit készíteni

Kedd este a #HÁZIMENZA LIVE vendége a Margaret Island volt. Az egyik legkedveltebb magyar együttes tagjai sushit készítettek, nézzétek meg, hogyan! 

Viki, Bálint és Kristóf a népszerű, elkészíteni azonban nem is olyan könnyű sushi receptjét mutatták be a #HÁZIMENZA LIVE nézőinek. A Margaret Island már hetedik hete Fonyódon alkot és dolgozik, a készülő sushi mellé pedig a biztonság kedvéért egy nagy adag bablevest is bekészítettek a srácok, hátha a végén nem úgy sül el a dolog, ahogy tervezték. A csapat óriási lelkesedéssel vetette bele magát a japán konyhaművészet rejtelmeibe, Bálint (vagyis mint kiderült, inkább a barátnője) segítségével pedig a legjobb sushi-ízesítési praktikákat is elleshetitek Instagram-oldalunkon, a végén egy kis zenével megfűszerezve.

A #HÁZIMENZA LIVE videóját ITT nézhetitek meg:

A Nosalty #HÁZIMENZA Facebook-csoportja a karantén első napjaiban született, és célja, hogy többek közt gyors és költséghatékony receptekkel, hasznos tippekkel, valamint kreatív ötletekkel várja azokat az olvasókat (is), akik a kialakult helyzet miatt ragadnak először fakanalat, de azokat is, akik már haladók.

Emellett a Nosalty Instagramján elindult a #HÁZIMENZA LIVE is, melyben a koncepció szintén az otthonfőzés. Az élővideós sorozatban a csoport tagjainak közismert és civil tagjai jelentkeznek hetente többször live-videóval, melyben beavatják a követőket abba, hogy náluk hogy működik a #HÁZIMENZA. A saját konyhájában élőben főzött és osztott meg hasznos tippeket vagy szuper gondolatokat az otthonfőzés jegyében többek közt Eke Angéla, Hédinke, Caramel és Szilágyi Szilvi, Puskás Peti és Dallos Bogi, Gáspár Bea, Kiss Ramóna, Anzselika Habpatron, Palya Bea vagy Viszkok Fruzsina.

A #HÁZIMENZA LIVE hétfő kivételével minden nap jelentkezik este 7 óra környékén, tartsatok velünk aNosalty Instagramján!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

címlap Facebook/Margaret Island

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...