#HÁZIMENZA LIVE: Földes Eszter, színésző póréhagyma-krémlevesét olyan desszert követte, hogy leesett az állunk

A tegnapi #HÁZIMENZA LIVE alatt a tehetséges színésznő, Földes Eszter látta vendégül a  nézőket saját konyhájában, ahol egy pazar levest és egy mennyei desszertet készített.

Nagyon kedveljük Földes Eszter színésznőt, és nemcsak azért, mert szuper tehetséges, hanem mert rendkívül vidám jelenség, ráadásul most azt is megmutatta, mit tud a konyhában! A #HÁZIMENZALIVE vendégeként marcipános-szilvás morzsa és szarvasgombás póréhagymakrémleves készült a kezei alatt, aminek már csak az említésétől olyan éhesek lettünk, hogy mi tutira kipróbáljuk a receptjeit. Tegyetek így ti is, aNosalty Instagramjánvisszanézhetitek, mit, hogyan kell tennetek, hogy az asztalra varázsoljátok Eszter kedvenceit!

Földes Eszter#HÁZIMENZALIVEvideóját ITT nézhetitek meg:

A Nosalty#HÁZIMENZA Facebook-csoportja a karantén első napjaiban született, és célja, hogy többek közt gyors és költséghatékony receptekkel, hasznos tippekkel, valamint kreatív ötletekkel várja azokat az olvasókat (is), akik a kialakult helyzet miatt ragadnak először fakanalat, de azokat is, akik már haladók.

Emellett aNosalty Instagramjánelindult a #HÁZIMENZA LIVE is, melyben a koncepció szintén az otthonfőzés. Az élővideós sorozatban a csoport tagjainak közismert és civil tagjai jelentkeznek hetente többször live-videóval, melyben beavatják a követőket abba, hogy náluk hogy működik a #HÁZIMENZA. A saját konyhájában élőben főzött és osztott meg hasznos tippeket vagy szuper gondolatokat az otthonfőzés jegyében többek közt Eke Angéla, Hédinke, Caramel és Szilágyi Szilvi, Puskás Peti és Dallos Bogi, Gáspár Bea, Kiss Ramóna,Anzselika Habpatron,Palya Beavagy a Blahalouisiana énekesnője,Schoblocher Barbara.

A #HÁZIMENZA LIVE hétfő kivételével minden nap jelentkezik este 7 óra környékén, tartsatok velünk aNosalty Instagramján!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Sárosi Zoltán

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...