#HÁZICSEMEGE: Honey CO

A Honey Co mögött Burgyán Attila áll, aki kiemelkedő élettani értékű, prémium minőségű krémmézeket készít. Ha egyszer megkóstoljátok őket, egész biztosan a rabjává váltok a különleges ízeknek.

Burgyán Attila méhész magyartanárként, majd antikváriusként dolgozott, amíg eljutott a méhekhez, és elkezdte továbbképezni magát, hogy végül elmerülhessen a mézkészítés rejtelmeiben. Ha eddig nem ismertétek a Honey CO változatos ízvilágú, csodálatosan selymes és vitaminokban gazdag mézeit, érdemes őket komolyabban tanulmányozni. Egyes ízekkel pedig máshol garantáltan nem találkoztatok még!

A készítők nem elégednek meg, csakis a kiváló minőséggel. A 100 %-ban organikus mézek kézműves technológiával készülnek, a méhlegelőket Attiláék a Pilisben barangolva fedezték fel.

A Honey Co krémmézek repce- és akácmézből készülnek, természetesen adalékanyagmentesen, ráadásul különlegességük az is, hogy nem kristályosodnak, nem csepegnek, és nagyon könnyen kenhetők, így akár a reggelikhez vagy az ünnepi asztal finomságaihoz is bátran fogyaszthatjátok őket. Pazar élettani hatásaikról a neked terem oldalán hosszan olvashattok, hiszen a méz többek között gyulladáscsökkentő, és az egyik legjobb természetes immunerősítő is egyben.

Otthonra a családnak vagy egy kedves barátnak karácsonyra, szilveszterre is tökéletes meglepetés, amit magában, de sütikre vagy kekszekre kenve is bárki örömmel falatozik majd. Egyes ízek, mint a chilis krémméz pedig húsételeket is feldobhatnak. A kínálatban citromos, homoktövises, vaníliás és gyömbéres krémmezeket is felfedezhetünk, nem beszélve az igazán extra yoga mézről, amit keleti fűszerek tesznek még különlegesebbé.

A Facebookon elindult a Nosalty #HÁZICSEMEGE Facebook-csoport is, amelyben bárki megoszthatja a tagokkal azokat a vállalkozásokat, amelyeket ő szeret és szívesen ajánl, hogy minél színesebb legyen a felhozatal, és minél szélesebb körhöz eljusson hírük.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

#HÁZICSEMEGE: Szatyorbolt

A Szatyorbolt Budapest egyik legrégebbi üzlete, ahol csomagolásmentesen lehet vásárolni, és a hét minden napján magyar termelők áruiból lehet válogatni. Mi arra biztatunk, állítsd össze az ünnepi menüt a Szatyorboltból!

Szász Nóri

#HÁZICSEMEGE: Kanálka

Egy testvérpár áll a Kanálka mögött, akik az egészséges életmód jegyében varázsolnak az asztalokra különféle krémeket, zöldségszirmokat és chutney-kat, a vásárlók legnagyobb örömére.

Macsuga Viktória

#HÁZICSEMEGE: Donum Terrae

A Danyi Éva által megálmodott Donum Terrae márka 2011-ben született meg. Az általuk minőségi alapanyagokból készült magolajok, magkrémek és gyümölcsecetek nemcsak tápanyagdúsak, de ízükkel különlegessé tesznek bármilyen fogást.

Szász Nóri

Elérhetőség és képek: neked terem

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...