Ezt a fagyit nyalja nyáron legszívesebben a csillagjegyed

Nyakunkon a nyár, nyakunkon a fagyiszezon! Most felfedjük, a csillagjegyed titkon vagy éppen nem titkon mely házi fagylaltokat, jégkrémeket fogyasztja a legnagyobb élvezettel!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A halak imádják a fanyar, citrusos ízeket, épp ezért legszívesebben egy habos citromfagyit kanalaznak.

Legegyszerűbb citromfagylalt

Imádjuk a gyümölcsfagylaltokat, a citrom pedig különösen nagy kedvencünk, ám házilag eddig nem nagyon próbálkoztunk az elkészítésével. Ez mostantól másként lesz, ugyanis ...

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Nem elégednek meg holmi klasszikus nyalánksággal, nekik az újdonság ereje kell, egy fantasztikus, egyedi íz.

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. A bakok a reggeli kávéjukat is bevihetik ezzel a mogyoróvajtól édes, házi jégkrémes változattal.

Kávés-mogyoróvajas jégkrémek

Ha valami hűsítő finomságra vágytok, kevés dolog jobb egy pálcikás jégkrémnél. Szeretjük a kávét, és szeretünk kísérletezni a különböző felhasználási módjaival. Például ezt ...

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Nem szerénykednek a csoki mennyiségével, az egyszer tutifix. Bőven mehet rá bármilyen szezonális gyümölcs is.

Mindenmentes házi csokoládéfagylalt

Vegán és paleo, nem tartalmaz tejet, tejszínt, tojást és hozzáadott cukrot. Nagyon finom, krémes csokifagyit készíthetünk gép nélkül is, ajánlom kipróbálásra, hiszen ilyen melegekben ...

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Csakis a kifinomult ízlésű skorpiók választják fagyiból is az elegáns és ütős tejbegríz ízt!

Tejbegrízfagyi mandulagrillázzsal

Kár lenne tagadnom, az utóbbi hetekben totál rákattantam a fagyikészítésre. Ahhoz képest, hogy csak néhány hete volt az első kísérletem, ez már a harmadik nekifutás, és egyre nehezebb ...

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Frissítő, lélekemelő, nem túl nehéz élményre vágynak, ha pálcikás verzióról van szó, ráadásul nagyon jegesre!

Bodzafagyi

A bodzaszörp egyik alternatívája, amely akár már kész szörpből is össze lehet dobni, csak tegyünk hozzá egy kevés mentát, mert sokkal szuperebb lesz így a jégkrém!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Csak a sztracsi, igazából télen nyáron, mámorítóan krémes, csokidarabtól izgalmas, éppen a szüzeknek való!

Sztracsatella fagylalt

Ezt a csodálatos, házi készítésű sztracsatellát bármelyik olasz fagylaltozó megirigyelné! Ráadásul nem csak, hogy nincs szükség hozzá fagylaltgépre, de gyakorlatilag 3 hozzávalóból ...

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Gondoltuk akár egy percre is, hogy valami hagyományos csoki-vanília mellett döntenek az oroszlánok? Naná, hogy nem:

Levendulás, earl grey teás fagylalt

Az igazi ínyenceknek hoztuk ezt a fagyit, ami bár elsőre kicsit extrémnek tűnhet, mégis meglepően egyszerű az elkészítése. Ha reggelente az earl grey aromája ébreszt, este pedig a ...

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Feketeszezám? Naná, télen-nyáron tudna fagyizni a rák, épp ezért a lágyabb, krémesebb, tejes alapú fagyik a kedvencei, mint ez is:

Feketeszezám-fagylalt

Egy külföldi blogon találtam a receptet, eredetileg pedig innen van. Nem tudom megmondani, hogy mi fogott meg benne annyira, hogy végül rászántam magam, és beruháztam miatta egy fagyigépre. ...

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Nem kifejezetten nagy rajongói a tölcséres formának, a keretekből kitekintve, inkább egy gazdag, eperfókuszú, kekszesre esik a választásuk.

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Kókusz és ananász? Bitang egy párosítás, a bikáknak épp kedvére való, fülledt nyári napokon, az esti koktélváltozat előtt éppen ideális.

Pina colada jégkrém

Ez egy gyerekbarát verzió, de ha nem akarunk szűzieskedni, akkor nyugodt szívvel keverhetünk egy kevés rumot az ananászpürébe, elrontani biztosan nem fogja!

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A kos nem cicózik, rögtön háziban kéri a Magnumot, nem áll sorban a boltban, és milyen jól teszi:

Házi mini Magnum

Ki ne imádná a Magnumot? Mi egyenesen megőrülünk a szájban roppanós csokoládéburokért és a finom, nagyon vaníliás fagyiért. Viszont valljuk be, nem mindig a legolcsóbb mulatság, és ...

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...