Csupán 3 hozzávalóra van szükséged, hogy fehér fogakat varázsolj magadnak

A szezon egyik sztárja, egy kis kókuszzsír és egy kevéske szódabikarbóna kell, hogy fehéríts a fogaidon.

Sokszor végiggondoltam, hogy esetleg belevágok a fogorvosomnál egy rendes fogfehérítésbe, de anyagilag nem tudtam bevállalni, illetve féltem, hogy károkat okoz majd a szer, amit a fogamra tesznek. Így jobb híján maradt a fogkrémes megoldás, amiről sajnos gyorsan kiderült, hogy nem nagyon használ.

Pár évvel ezelőtt az egyik modell barátnőmnek is erről panaszkodtam. Mivel azok, akik ebben a szakmában dolgoznak, millió szépségpraktikát ismernek, így természetesen az én problémámra és az otthoni fogfehérítésre is volt egy trükkje.

Csupán 3 hozzávalóra van szükséged, hogy fehér fogakat varázsolj magadnak

Alapvetően azért próbáltam ki, mert csupán 3 hozzávaló kellett hozzá, amik ráadásul pont megtalálhatóak voltak a konyhámban. Az első alkalommal nem vettem észre hatalmas változást, de a negyedik, ötödik alkalommal már észrevehető volt a hatás, azóta pedig rendszeresen használom, különösen tavasszal és nyáron, hogy igazi hollywoodi mosolyom legyen a vízparton.

Mutatom is, hogyan készítsd el a masszát!

Hozzávalók:

Így készítsd el:

  • Ujjhegynyi szódabikarbónát keverj össze egy kávéskanál kókuszolajjal.
  • Moss meg két szem epret, vágd apró darabokra, és aprítsd bele a masszába!
  • Villával alaposan nyomkodd össze, hogy a krém összeálljon, majd mártsd bele a fogkefédet, és moss fogat!

Fontos!

Maximum hetente 2-3 alkalommal alkalmazd ezt a trükköt, mert a szódabikarbóna napi használata érzékennyé teheti a fogzománcot – ezért is érdemes kókuszolajjal keverni!


Még több szépség:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...