Csupán 3 hozzávalóra van szükséged, hogy fehér fogakat varázsolj magadnak

A szezon egyik sztárja, egy kis kókuszzsír és egy kevéske szódabikarbóna kell, hogy fehéríts a fogaidon.

Sokszor végiggondoltam, hogy esetleg belevágok a fogorvosomnál egy rendes fogfehérítésbe, de anyagilag nem tudtam bevállalni, illetve féltem, hogy károkat okoz majd a szer, amit a fogamra tesznek. Így jobb híján maradt a fogkrémes megoldás, amiről sajnos gyorsan kiderült, hogy nem nagyon használ.

Pár évvel ezelőtt az egyik modell barátnőmnek is erről panaszkodtam. Mivel azok, akik ebben a szakmában dolgoznak, millió szépségpraktikát ismernek, így természetesen az én problémámra és az otthoni fogfehérítésre is volt egy trükkje.

Csupán 3 hozzávalóra van szükséged, hogy fehér fogakat varázsolj magadnak

Alapvetően azért próbáltam ki, mert csupán 3 hozzávaló kellett hozzá, amik ráadásul pont megtalálhatóak voltak a konyhámban. Az első alkalommal nem vettem észre hatalmas változást, de a negyedik, ötödik alkalommal már észrevehető volt a hatás, azóta pedig rendszeresen használom, különösen tavasszal és nyáron, hogy igazi hollywoodi mosolyom legyen a vízparton.

Mutatom is, hogyan készítsd el a masszát!

Hozzávalók:

Így készítsd el:

  • Ujjhegynyi szódabikarbónát keverj össze egy kávéskanál kókuszolajjal.
  • Moss meg két szem epret, vágd apró darabokra, és aprítsd bele a masszába!
  • Villával alaposan nyomkodd össze, hogy a krém összeálljon, majd mártsd bele a fogkefédet, és moss fogat!

Fontos!

Maximum hetente 2-3 alkalommal alkalmazd ezt a trükköt, mert a szódabikarbóna napi használata érzékennyé teheti a fogzománcot – ezért is érdemes kókuszolajjal keverni!


Még több szépség:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...