A harmonikaburgonyától tátva maradt a szátok, Ázsiáig repítettünk benneteket mennyei zöldséges batyunkkal

A múlt héten sem vesztegettük az időnket: megtanítottunk titeket fantasztikus ételfotókat készíteni, három gyönyörűséges hummuszvariációt mutattunk nektek, és megismertettünk titeket az új kedvenc padlizsános villámfogásunkkal.

  1. Padlizsán a pácban, avagy az új kedvenc ázsiai villámfogásunk
    1.

    Padlizsán a pácban, avagy az új kedvenc ázsiai villámfogásunk

    Azt már most is tudjuk, hogy a padlizsán sok mindenre alkalmas: készülhet belőle krém, szaftos rakott étel és töltött zöldség is. De vajon képes-e hasonlóan jól szerepelni egy ázsiai ételben is? A válasz egy határozott – és nagyon finom – igen.

  2. Így pakolj nagyon komoly ízeket az egyszerű zöldséglevesedbe
    2.

    Így pakolj nagyon komoly ízeket az egyszerű zöldséglevesedbe

    A zöldséglevest nem kedvelők igazából csak olyan emberek, akik még nem találkoztak életük zöldségekből főzött levesével. Ez pedig biztosan ott rejtőzik valahol a jövőben, és csak arra vár, hogy elkészítsük. Kezdjük a lenti tippek bevetésével!

  3. „Stahl Judit, ha olvasod ezt a cikket, könyörgöm, segíts!" – nem maradhat örökké talány a spenótos-csirkés tészta eredete
    3.

    „Stahl Judit, ha olvasod ezt a cikket, könyörgöm, segíts!" – nem maradhat örökké talány a spenótos-csirkés tészta eredete

    Régóta terveztem, hogy hobbiszakács pályafutásom első ikonikus fogásának receptjét megosztom veletek, de arra nem számítottam, hogy a spenótos tésztám történetének fogalmazása és kutatása közben nem várt fordulatokba is ütközöm. Pedig annyira szép és kerek volt az egész...

  4. Ilyen, amikor a sült karfiol krémes szezámpasztafürdőt kap
    4.

    Ilyen, amikor a sült karfiol krémes szezámpasztafürdőt kap

    A vegák és vegánok új szerelme lesz ez az étek, de a karfiolrajongók és az újdonságra nyitott húsevők is tuti odalesznek, ha kipróbálják ezt a krémes szezámmagpaszta-fürdőben ejtőző közel-keleti, fűszeres sült karfiolt. Minek ide hús, ha a zöldségek is ilyet tudnak!

  5. Feltárul a Műhely, az Onyx előszobája – készítsd el otthon sztárfogását, a sárgacéklát
    5.

    Feltárul a Műhely, az Onyx előszobája – készítsd el otthon sztárfogását, a sárgacéklát

    Szeretnél éttermi minőségű, csodásan színes vegetáriánus fogást készíteni otthon? Várvizi Péter, az Onyx Alkotói Közösség kutató séfje most minden titkot elárul hozzá.

  6. Így fotózz főzés után, hogy a te ételfotóid legyenek a legszebbek e vidéken
    6.

    Így fotózz főzés után, hogy a te ételfotóid legyenek a legszebbek e vidéken

    Főzni valami finomat, és elégedetten hallgatni a dicséreteket a családtagoktól/barátoktól egy nagyon jóleső dolog. Ebben a modern korban, amiben élünk, ugyanilyen örömöt okozhat, ha az interneten is elismerést kapunk a főztünkért. És nem is kell ehhez túl sok dolog, főleg nem egy fotóstúdió. Vagy szakképzettség. De akkor mi? Néhány jó tanács és tipp!

  7. Ettől a harmonika formájú sült krumplitól tátva marad a szád – Csekkold új TikTok-videónkat
    7.

    Ettől a harmonika formájú sült krumplitól tátva marad a szád – Csekkold új TikTok-videónkat

    Újabb TikTok-videóval bővült a Nosalty oldala, ezúttal Flóra mutatja meg nektek, hogyan készíthettek könnyen látványos és finom sült krumplit.

  8. Ez a mennyei zöldséges batyu egy pillanat alatt Ázsiába repít
    8.

    Ez a mennyei zöldséges batyu egy pillanat alatt Ázsiába repít

    Sokan hiszik azt, hogy az ázsiai konyhák batyus finomságait nehéz otthon, saját konyhában, helyi alapanyagokkal elkészíteni. Nos, mindenki máshogy ítéli meg, mit jelent számára a könnyű vagy a nehéz recept, a következő zöldséges batyu szerencsére kezdő és profi szakácsok számára sem jelent majd kihívást.

  9. Egy hummuszrecept mind felett + 3 színpompás variáció
    9.

    Egy hummuszrecept mind felett + 3 színpompás variáció

    A fél világ imádja a hummuszt, a másik fele pedig még csak nem kóstolta, és ezért nem tudja, miről marad le. Mindegy, melyik félhez tartozunk, előbb vagy utóbb szükségünk lesz egy bombabiztos alapreceptre, no, meg néhány színes variációra.

  10. Tökéletes házi kenyeret mutatunk, amelyhez még kovász sem kell
    10.

    Tökéletes házi kenyeret mutatunk, amelyhez még kovász sem kell

    Két évvel ezelőtt eddig nem látott iramban kezdtek el otthon kenyeret sütni az emberek. Sütöttünk kovásszal, élesztővel, kovász és élesztő nélkül szódabikarbónával. Mindent bevetettünk annak érdekében, hogy ne legyen hiány a mindennapi kenyerünkből. A Nosalty szakácsa és házipékje, Gábor most egy elképesztően gyönyörű kovászmentes kenyeret mutat nektek.

Címlapról ajánljuk

További cikkek