A Happy Meal doboz, melyért 700 ezer forintot kell fizetni

Az egyik legnagyobb francia divatház egy olyan táskát dobott piacra, mely nagyon hasonlít egy Happy Meal menü dobozára, az ára azonban kicsit borsosabb, és még az ételek is hiányoznak belőle.

A legutóbbi döbbenetes kollekció után, melyben a Lays és a Balenciaga állt össze, hogy egy csipszeszacskó-táskát dobjanak piacra, most újabb luxusmárka rukkolt elő egy retiküllel.

Elég megnyerő a belseje / forrás: ysl.com

A Saint Laurent legújabb táskája ugyanis pontosan úgy néz ki, mint a McDonald’s-nál kapható Happy Meal-hez használt dobozok, melyek a Take Away Box nevet kapták. A kiegészítő első látásra tényleg a gyorséttermi verzió tökéletes mása.

Persze ő nem papírból készült, hanem borjúbőrből, így nyilván az ára is igencsak borsos: 1890 dollárt vagyis jelenlegi árfolyamon hétszázezer forintot kérnek érte.

A Happy Meal doboz, melyért 700 ezer forintot kell fizetni
/ forrás: highsnobiety.com

A kiegészítő kialakítása is nagyon hasonló egy elviteles dobozhoz: ugyanúgy lehet szétnyitni, a füleit pedig egymásba csúsztatva lehet becsukni. A belseje velúrból készült, és több zsebet is tartalmaz, így könnyedén lehet pakolni bele.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...