Hanyatt vágta magát az internet az érzékien sózó hentestől

Ezúttal egy török hentes robbantotta az internetet, akit kifinomult, de nevetségesen érzéki sózási stílusa és vicces sütési-főzési bravúrja repített a hírnév felé.

A fiatal konyhamestert egyébként Nusret Gökçe-nek hívják, és legfőbb ismertetőjelei közé tartozik mediterrán temperamentuma, kifinomult és piperkőc stílusa, amit jól mutat, hogy hogy a konyhában lófarkban vagy copfban hordja a haját, és egyáltalán nem hajlandó tipikus séf-egyenruhákat magára húzni, inkább vasalt ingben vagy fehér pólóban, elegáns fekete nadrágokban és már most ikonikussá vált, kereklencsés fekete napszemüvegében produkálja magát.

Az török bikát egyébként mára a legérzékibb konyhamesterként emlegetik, akiből árad a tesztoszteron, és aki úgy hinti meg sóval az ételeket, hogy ő lett minden háziasszony titkos szerelme. Nem véletlenül ragadt rá a #SaltBae becenév is, avagy ő mindenki sózó szerelme.

Mutatjuk is azt az Insta-videót, ami a konyhai érzékiség kiskirályává tette őt:

A túltolt tökéletességétől népszerű hentes a húsokkal foglalkozó videós posztjaiban magukról az állatokról, az előkészületekről, sütésről, és a tálalásról is mutat olyat trükköket, amiket csak állítólag ő tud.

A 32 éves Don Juan egyébként hentes és étteremvezető egy személyben, csak Törökországban hat steakhouse-a van, és leginkább a Törökország, Dubai és Abu Dhabi tengelyen mozog, ahol már számos celebritás is megfordult nála - sőt, ő maga is egy két lábon járó nevezetesség lett.

Az internet is imádja a szexin sózó sztárhentest, olyannyira, hogy a legendássá vált mozdulatát már elég sokan megpróbálták utánozni, és voltak, akik már mémként is megrajzolták őt:

https://twitter.com/kari_sonde/status/818251098507116544
https://twitter.com/NerdyAjet/status/818196365977223168

Ez is érdekelhet!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...