Hanyatt vágta magát az internet az érzékien sózó hentestől

Ezúttal egy török hentes robbantotta az internetet, akit kifinomult, de nevetségesen érzéki sózási stílusa és vicces sütési-főzési bravúrja repített a hírnév felé.

A fiatal konyhamestert egyébként Nusret Gökçe-nek hívják, és legfőbb ismertetőjelei közé tartozik mediterrán temperamentuma, kifinomult és piperkőc stílusa, amit jól mutat, hogy hogy a konyhában lófarkban vagy copfban hordja a haját, és egyáltalán nem hajlandó tipikus séf-egyenruhákat magára húzni, inkább vasalt ingben vagy fehér pólóban, elegáns fekete nadrágokban és már most ikonikussá vált, kereklencsés fekete napszemüvegében produkálja magát.

Az török bikát egyébként mára a legérzékibb konyhamesterként emlegetik, akiből árad a tesztoszteron, és aki úgy hinti meg sóval az ételeket, hogy ő lett minden háziasszony titkos szerelme. Nem véletlenül ragadt rá a #SaltBae becenév is, avagy ő mindenki sózó szerelme.

Mutatjuk is azt az Insta-videót, ami a konyhai érzékiség kiskirályává tette őt:

A túltolt tökéletességétől népszerű hentes a húsokkal foglalkozó videós posztjaiban magukról az állatokról, az előkészületekről, sütésről, és a tálalásról is mutat olyat trükköket, amiket csak állítólag ő tud.

A 32 éves Don Juan egyébként hentes és étteremvezető egy személyben, csak Törökországban hat steakhouse-a van, és leginkább a Törökország, Dubai és Abu Dhabi tengelyen mozog, ahol már számos celebritás is megfordult nála - sőt, ő maga is egy két lábon járó nevezetesség lett.

Az internet is imádja a szexin sózó sztárhentest, olyannyira, hogy a legendássá vált mozdulatát már elég sokan megpróbálták utánozni, és voltak, akik már mémként is megrajzolták őt:

https://twitter.com/kari_sonde/status/818251098507116544
https://twitter.com/NerdyAjet/status/818196365977223168

Ez is érdekelhet!

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...