Hamarosan új szerepben lehet látható Gordon Ramsay

Egészen különleges terepen szeretnék látni rajongói Gordon Ramsay-t. A világhírű séf sokak szerint lenne tökéletes választás A kis hableány című film egyik fontos szerepére.

Az elmúlt hetekben rengetegen támogatják vagy éppen támadják A kis hableány című mesefilm élőszereplős változatának ötletét. A Disney-nek bár határozott elképzelései vannak azt illetően, ki legyen a főszereplője a mese filmváltozatának, természetesen az internetezőknek is megvan a saját listája arról, kit szánnának egy-egy fontosabb szerepre.

A twitteren többen is olyan bejegyzést tettek közzé, mely szerint a történet egyik kulcsfontosságú szerepére tökéletes jelölt lenne a csípős stílusáról is híres Gordon Ramsay.

Hogy kinek a szerepére lenne tökéletes választás Ramsay az internetezők szerint?

Természetesen nem más, mint Louis szerepére, aki az 1989-es mesefilmben Erik herceg kelekótya és igencsak gonosz séfje volt, többek között ő akarta élve megfőzni Sebastiant, a főszereplő rákot.

A Disney eddig még egyáltalán nem reagált az internetes feltevésre, miszerint Gordon Ramsay szerepelhetne a francia séf szerepében, a rajongók azonban már szinte jelenetekben gondolkodnak azt illetően, hogyan szivatná meg a konyhafőnök a kések közé keveredett kis rákot.

via GIPHY

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

via 9gag

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...