Halpaprikás Bogitól

A paprikást általában harcsából készítjük, A Konyhafőnök Junior versenyzői azonban lazacpisztrángot kaptak hozzá. Bogi jogosan kaporral bolondította, nekünk ez nagyon tetszik!

Kapros halpaprikás kapros galuskával Bogitól

Hozzávalók

1 db lazacpisztrángfilé, bors, nagy szemű só, fél paradicsom, fél paprika, pirospaprika, 1 db kis vöröshagyma, búzadara, liszt, cukor, tojás, 1 db lime leve, citrom, fokhagyma, kígyóuborka, kapor, tejföl, tejszín

Elkészítés

  1. Egy paprikásalapra rárakjuk a pirospaprikát, fölengedjük vízzel, beletesszük a halat, egy kis tejfölt, és 2 kk tejszínt. Ezt 10 percig rotyogtatjuk.
  2. Egy uborkát vékonyan felvágunk,limelét teszünk rá, sóval, cukorral, borssal ízesítjük.
  3. A kapros nokedlis tésztát összegyúrjuk, sózzuk, borsozzuk, és sós vízben kifőzzük.
  4. A képen látható módon tálaljuk

Tudj meg többet A Konyhafőnök Junior adásáról itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...