Fekete majonézzel támad idén halloweenkor a Heinz

Félelmetesen jó, különleges ízű és kinézetű fekete fokhagymás majonéz érkezik a Heinztől a halloweeni faaltokhoz és ijesztgetéshez.

Az október végi, őszi Mindenszentek ünnepe mellett hazánkban is évről évre egyre nagyobb izgalmat és készülődést jelent a halloweeni időszak. Idén a Heinz, az egyik legnagyobb majonézgyártó márka valami egészen kísértetieset és egyedit varázsolt elő a konyhájából. Libabőrre felkészülni: jön a #félelmetesen jó, limitált kiadású fekete fokhagymás majonéz, a [Scarily] Good Black Garlic Mayo.

A Heinz vegán fekete majonézt alkotott

A 2000-es évek elejétől Magyarországon is egyre inkább elterjedt a halloweeni időszakra való készülődés. Dekorációk, jelmezek, családi- és baráti összejövetelek és persze nem utolsó sorban finom ételek. A karácsony és a húsvét után már a halloween is a különleges, egyedi ételek és összejövetelek alkalma lett.

A több mint 150 éve az élelmiszer-innovációban élen járó Heinz idén ízletes, egyedi, nem mindennapi íz- és színvilágú majonézzel örvendezteti meg fogyasztóit.  

A Heinz vegán majonézét a fekete fokhagyma gazdag, csípős és enyhén édes ízével kombinálva a Heinz [Scarily] Good Black Garlic Majonéz garantáltan megrémíti és bizsergeti az ízlelőbimbókat.

Ez a kísértetiesen finom szósz tökéletes választás minden ételhez és trükkhöz idén halloweenkor. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket, ízeket és tartósítószereket. Annyira finom, hogy még a vámpírok is nehezen tudnak ellenállni fekete fokhagymás ízének.

Félelmetesen jó ételeket tudunk varázsolni a család és a barátok számára

A fekete fokhagyma fűszerként kiemeli és feljavítja a húsok, szószok, mártások, levesek, saláták ízét. Íme néhány inspiráció a Heinztől, amivel #félelmetesen jó ételeket tudunk varázsolni a család és a barátok számára: hátborzongató lepénykék, fekete fokhagymás szemgolyófalatkák, fekete fokhagymás burger, kukoricás borda.

A három limitált kiadású csomagolásban – tök, vámpír és csontváz – elérhető új majonéz október 13-ától lesz kapható a SPAR és INTERSPAR áruházak polcain, kísértetiesen korlátozott számban a készlet erejéig. Az igazán szemfülesek néhány közösségi médiafelületen akár meg is nyerhetik a különleges halloweeni termékcsomagot.

A fekete fokhagyma fűszerként kiemeli és feljavítja a húsok, szószok, mártások, levesek, saláták ízét

És hogy a világ legnagyobb Heinz majonéz rajongóinak még egy esélyük legyen az új, félelmetes kiadás megszerzésére, a Heinz egy nagyon különleges – és rendkívül kísérteties – Black Garlic Mayo pop-up boltot nyit Romániában, Erdélyben, egyenesen a leghíresebb vámpírok, közöttük Dracula gróf otthonában.

A felállított bolt mindössze egy napig lesz nyitva – halloween napján (október 31-én). A bolt megmutatja majd, hogy a Heinz új fekete fokhagymás majonéze annyira jó, hogy még a romániai vámpírok sem tudnak ellenállni neki. Less be te is a kísérteties erdőbe!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...