10 halloweeni falatka, ami szinte már ijesztően jó

Ha megtartjuk otthonunkban a rémes/rémisztő ünnepet, jól jön majd biztosan ez a pár halloweeni falatka, ami kellemesen hátborzongató kiegészítője lehet a bulinak.

Kekszek, muffinok és ropogtatnivalók, egy egész garmada halloweeni falatka tart felénk, hogy ne maradjunk nassolnivaló nélkül... és persze a vendégeinknek is tudjunk valamit adni. Pakoljuk tele az asztalt rémísztő és ízletes finomságokkal, válasszuk ki az alábbi listából a legszimpatikusabb halloweeni falatkákat.

  1. 1.

    Halloween-i sütipók

  2. 2.

    Rémsütik Halloweenre

  3. 3.

    Boszorkányseprű Halloweenra

  4. 4.

    Szellemes csokinyalóka

  5. 5.

    Édes pókocskák Halloweenre

  6. 6.

    Mandulás almaszájak Halloweenra

  7. 7.

    Kaszinótojás Halloweenra

  8. 8.

    Édes szellemek

  9. 9.

    Boldog bucik Torma konyhájából

  10. 10.

    Póksüti

Még több halloweeni falatka receptje vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...