Elhunyt Halas Karcsi, a Balaton legendás büfése

Elhunyt Csibrák Károly, alias Halas Karcsi, Zamárdi és az egész Balaton közkedvelt büfése, akinek rántott haltejéért és frissen sütött halételeiért sokan elzarándokoltak.

Elhunyt a legjobb halasok között emlegetett kifőzde, Halas Karcsi büféjének névadója és legendás halsütője – írja a welovebalaton.

Csibrák Károly, becenevén Halas Karcsi jól ismert és szeretett vendéglátós volt a Balatonnál. A Zamárdi halsütöde specialitása a frissen sütött vagy főzött busa, keszeg, fogas, egészben sült kősüllő és a rántott haltej volt, sok-sok éhes száj és visszatérő vendég járt hozzá immáron három évtizede.

A gyászoló rokonok mély fájdalommal tudatták a Facebook-on a halálhírt, azonban nem zárnak be – Csibrák Károly fia veszi át a legjobb halas büfék között emlegetett hely működtetését.

Címlapkép.


További gasztrohírek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek