Elhunyt Halas Karcsi, a Balaton legendás büfése

Elhunyt Csibrák Károly, alias Halas Karcsi, Zamárdi és az egész Balaton közkedvelt büfése, akinek rántott haltejéért és frissen sütött halételeiért sokan elzarándokoltak.

Elhunyt a legjobb halasok között emlegetett kifőzde, Halas Karcsi büféjének névadója és legendás halsütője – írja a welovebalaton.

Csibrák Károly, becenevén Halas Karcsi jól ismert és szeretett vendéglátós volt a Balatonnál. A Zamárdi halsütöde specialitása a frissen sütött vagy főzött busa, keszeg, fogas, egészben sült kősüllő és a rántott haltej volt, sok-sok éhes száj és visszatérő vendég járt hozzá immáron három évtizede.

Halkocsonya

Karácsony idején előszeretettel készül sok magyar konyhában kocsonya, amit a leggyakrabban sertésből készítenek. A kocsonyafőzés egyik elfeledett verziója a halkocsonya, melyet ...

A gyászoló rokonok mély fájdalommal tudatták a Facebook-on a halálhírt, azonban nem zárnak be – Csibrák Károly fia veszi át a legjobb halas büfék között emlegetett hely működtetését.

Címlapkép.


További gasztrohírek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...