Hagymás bab, ahogy Bud Spencer szerette

A leghíresebb nápolyi születésű püfölőgép tegnap örökre elhagyta a földi rögöt. Emlékezzetek rá méltóképpen hagymás babbal és más kedvenceivel - különben dühbe jövünk!

Talán nincs a világon olyan zug, ahová ne jutottak volna el a jó kedélyű, kedves Óriás pofozós-verekedős filmjei. 1929. október 31-én született Nápolyban, eredeti neve Carlo Pedesoli. Kevesen tudják róla, hogy már nyolc éves korától úszott, később vízilabdázott, mindkét sportágban és tanulmányiban is kiemelkedően teljesített. 1967-ben hagyta abba az aktív sportot, amikor is felfigyelt rá Hollywood, és első filmszerződését aláírta. Innentől megállíthatatlanul ívelt felfelé pályája, ami nem csoda - iszonyú sármos, mackós külsejével mindenkinek belopta magát a szívébe. Így emlékezünk rá mi is, nézzétek meg kedvenc kajáiból készült összeállításunkat!

  1. 1.

    Hagymás bab, ahogy Bud Spencer szereti

  2. 2.

    Hagymás chilis bab

  3. 3.

    Óriásbab fetával és rozmaringgal

  4. 4.

    Paradicsomos hal burgonyával

  5. 5.

    Burgonyával rakott halfilé

  6. 6.

    Pirított virsli túrós kelt tésztában

  7. 7.

    Vajas tésztába tekert virsli

  8. 8.

    Cserépedényben sült szardínia tojással

  9. 9.

    Solo fritto misto chili jam-mel

  10. 10.

    Pikáns szardíniás spagetti

  11. 11.

    Agnello alle olive (Olívás báránysült)

  12. 12.

    Nápolyi sertésszelet

  13. 13.

    Nápolyi pizza- Pizza 19.

  14. 14.

    Nápolyi húsgombóc - Olasz húsgombóc 3.

  15. 15.

    Brazil halas golyók

  16. 16.

    Pao de queijo - brazil sajtos pogácsa

  17. 17.

    Pastel de Belém

  18. 18.

    Málnás panna cotta Mariann konyhájából

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...