Elhunyt Háda Imre, a hazai hamburgerkészítés úttörője

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Háda Imre, aki az elmúlt tíz évben a Pesti Burger és Bár megnyitásával valódi gasztroforradalmat indított a hazai hamburgekészítés terén.

Háda Imre valósággal forradalmasította a hazai hamburgerpiacot, hiszen az ő munkássága által derült ki sokak számára, hogy a hamburger nem áll meg az amerikai gyorsétteremláncok szendvicseinél, valamint hogy házilag is lehet csodálatos szószokból, minőségi, ízletes marhahúsból és puha, kívül mégis ropogós házi zsemléből utánozhatatlan ízvilágú, valódi hamburgert készíteni.

A Pesti Burger és Bár alapítója tragikus hirtelenséggel hunyt el, a szomorú hír szerda reggel jelent meg a Pesti Burger Facebook-oldalán.

Háda Imre nemrégiben tért vissza a Tompa utcába, a helyre, ahol a Pesti Burger és Bár először kezdte el árulni unikálisnak számító fogásait. A 9. kerület egyik legnyüzsgőbb utcájában található Chili Bar & Food a Háda Imre által újraálmodott hamburgerekkel egészítette ki színes gin- és koktélkínálatát, egy blogbejegyzés szerint pedig Imre tavasszal nyitotta volna meg saját budai hamburgerezőjét. Halála okáról semmit sem lehet tudni, a Tompa utcai egység azonban bejelentette, hogy átmenetileg zárva tart.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...