Ha meglátod, mi volt a nő szendvicsében, legközelebb te is a kenyérszeletek közé nézel

Valószínűleg nem erre számított, amikor megvette a reggelijét.

Elképesztő történetet osztott meg egy új-zélandi nő. A hölgy megéhezett, és egy szendvicset vásárolt az egyik helyi pékségben, amiért 5 dollárt (kb. 1445 forint) fizetett. Amikor kicsomagolta a szendvicset, ezzel a látvánnyal kellett szembesülnie:

A szendvicsre alig kentek vajat, és csupán két vékony csík sonkát tettek belé. A nőt nem sokkolták különösebben a történtek, és ahelyett hogy panaszt tett volna személyesen az eladóknál, inkább feltöltött egy fotót a kajájáról a pékség egyik közösségi csoportjába.

Készítsd otthon, abból nem lehet baj:

Szendvics tükörtojással

Egyik reggel nagyon korgott a gyomrom és valami egyszerű, de kiadós reggelit szerettem volna készíteni. Hát ezt sikerült összedobni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, gyorsan megvan és ...

Ami még meglepőbb, hogy a hiba ellenére a nő megette a szendvicset, és azt írta, hogy finom volt. A kommentelőknek már annyira nem volt vicces a történet, szerintük a szendvics egyszerűen egy átverés a cég részéről.

Az új-zélandi nő esete nem egyedi. A történet kapcsán eszünkbe jutott, hogy mi is jártunk már hasonlóképpen magyar pékségek szendvicseivel. Ők azért ennyire messzire nem mentek, de az előfordult, hogy a szendvics fele volt csak megtömve salátával és hússal, vagy hogy kimaradt a sajt, esetleg a paradicsom belőle. Tehát, ha elbizonytalanodunk, érdemes a kenyérszeletek közé nézni még a kasszától való távozás előtt.

Ezeket olvastad már?

via Metro

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...