Ha ezt megnézed, te is ilyen falat akarsz majd a konyhádba

Még mindig nem vagy kibékülve a konyháddal tárolás szempontjából? Lehet, mi megtaláltuk a neked való legjobb megoldást!

A perforált falakkal, akár fém, akár fa anyagból készültek is, általában a műhelyekben találkozunk. Eredetileg valóban a szerszámok praktikus tárolására szolgálnak, de ha arra jók, miért ne lennének alkalmasak a konyhai rendszerezésre is? Nagyon jó kérdés, és a válasz egyszerű! Légy bátor, és próbáld ki a konyhádban a perforált táblát!

A lyukas táblákat bárhová felszerelheted: a falra, vagy akár a konyhabútor oldalára is, utána pedig azt aggatsz rá, amit szeretnél: serpenyőt, reszelőt, fakanalat, bögréket… De a perforált fal nem csak a praktikum miatt lesz a nagy kedvenced! Ha jól választasz színt és anyagot, szuperstílusossá válik tőle az egész konyha!

Mutatjuk, mire gondolunk:

Stílusos, átlátható, kéznél van minden, indulhat a főzés!

Tipp: ne csak a konyhai eszközökben gondolkodj, a fűszernövényeidnek éppúgy remek helye lesz a táblán, mint a konyhapulton! Annyi előnye van, hogy több helyed marad a pultodon!

Roppant kreatív, nekünk nagy kedvencünk. Csempe helyett éljen a perforált fal!

Kicsit nagy, kicsit túlzó, de tény, nem minden konyhában látunk ilyen megoldást!

Ezeket olvastad már?

via TheKitchn

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...