Ha éretlen gyümölcsöt vettél, ezzel a pár trükkel meg is lehet a megoldás!

Ha éretlen gyümölcsöt vettél, ne ess kétségbe - miért is tennéd, most mindenféle trükköt mutatunk, amivel pikpakk éretté teheted őket!

Éretlen gyümit vettél, mert nem volt más? Pár trükk, kis türelem, és meg is oldottad a dolgot!

Nézd a videót - összeszedtük a lényeget:

  • éretlen banán + papírzacskó + 1 paradicsom vagy 1 alma +1 éjszaka a pulton = érett banán
  • éretlen avokádó egyben + alufólia +sütő 10 percre 90 fokon = érett avokádó
  • éretlen mangó + rizs -+lezárt ételhordó1-3 nap= érett mangó
  • éretlen ananász - > szára levág - > folpackkal letakar - > 1-2napra hűtő = érett ananász

  • éretlen barack, szilva - > száras részével lefelé fordít, letakar 1-2 napra = érett gyümölcs

Ugye, hogy tök egyszerű?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...