Gyümölcsök váratlan helyzetben

A sonkába tekert dinnyén már nem lepődünk meg. De ki tenne gyümölcsöt a pizzára? És ki eszi sajttal a barackot? Nem, nem ment el az eszünk, csak izgalmas párosokat kerestünk!

Nyitott vagy az új ízekre? Az alábbi összeállításunkkal tesztelheted magad! Fedezd fel a szezon sztárjainak egy másik oldalát, próbáld ki velünk az alábbi merész párosításokat!

Extravagáns dinnyés fogások

Salátába a dinnyével! És itt most nem gyümölcssalátára gondolunk, hanem amolyan igazi, sós, színes kavalkádra, melyet megtörnek itt-ott az édes, hűs dinnyefalatok.

Ha ez sem elég, tudjuk még fokozni: használd levesbetétként vagy köretként a dinnyét, természetesen sós ételekhez, vagy készíts belőle katonákat.

Hűs nyári leves – gazpacho >>

Szexi barackosak

A barack is kerülhet salátákba, sőt szendvicset is alkothatunk belőle (!), de elsőként a húsok mellé ajánljuk kipróbálásra. Nagyon passzol.

Szuper szilvásak

A szilvára is igaz: megéri szélesíteni a repertoárt, és túllépni a vele készült sütemények körén. Istenien feldobja a húsokat.

Itt a gombóc ideje! >>

Ráadás

Ki mondta, hogy csak sós feltét kerülhet a pizzákra a sajt alá?

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...