8 nyálcsorgatóan gyönyörű saláta, amibe egy kis gyümölcs visz csavart

Ha már nyár van, és tobzódunk a friss és szezonális gyümölcsökben és zöldségekben, ne csak egyiket vagy másikat tegyük egy-egy fogásba: a salátákban tuti mind megfér!

  1. 1.

    Kecskesajtos görögdinnye-saláta pisztáciával és friss fűszernövényekkel

  2. 2.

    Joghurtos-gránátalmás céklasaláta

  3. 3.

    Csirkés-almás-sajtos kukoricasaláta

  4. 4.

    Narancsos vízitormasaláta

  5. 5.

    Almás-répás lencsesaláta

  6. 6.

    Gerslisaláta nektarinnal és mentával

  7. 7.

    Epres-kecskesajtos pitypangsaláta

  8. 8.

    Avokádós-dinnyés ráksaláta

  9. 9.

    Barackos caprese, paradicsommal és sonkával, könnyed salátaágyon

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...