12 színes és gazdag tészta, amivel pikk-pakk megleszel ebédre

Gyors tésztaételből szinte végtelen mennyiségű van a világon, mi most azonban csupa olyat válogattunk az alábbi listába, amelyek tényleg hipp-hopp elkészülnek, mindeközben pedig színesen és gazdagon érkeznek a tányérra. Te melyiket falnád?

Gyors tésztaételek: ha gyötör minket az éhség, és hirtelen zavarunkban nem tudjuk, mit is készítsünk ebédre/vacsorára, a lehető legtökéletesebb megoldást jelentik, ugyanis valószínűleg megtalálunk mindent otthon az összeállításukhoz, kényünk-kedvünk szerint alakíthatjuk őket. Ráadásul biztosan nem lesz olyan ember az asztal körül, aki undorral tolná majd el maga elől az általunk főzött gyors tésztaételt. Kell ennél több?

  1. 1.

    Sajtmániás csirkemell

  2. 2.

    Tésztás egytálétel tarjával és chorizoval

  3. 3.

    Csirkecsíkok tejszínes tésztával

  4. 4.

    Tonhalas tagliatelle -Tonhalas tészta 4.

  5. 5.

    Kínai büfés pirított tészta

  6. 6.

    Sült paprikás alfredo

  7. 7.

    Húsos tészta

  8. 8.

    Paprikapestós-cukkinis spagetti

  9. 9.

    Csípős zöldséges noodle

  10. 10.

    Csirkés-kaliforniai paprikás tészta

  11. 11.

    Padlizsános farfalle

  12. 12.

    Tésztafészek

Még több gyors tésztaétel receptjét találod itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...