Gyors sütemények karácsonyra

Akármilyen hihetetlen, nemcsak a sokórás, ultra bonyolult sütemények állják meg a helyüket egy valamire való ünnepi asztalon. A gyors sütemények karácsonyra kategória bizony létezik!

Hogy miket mutatunk most nektek? Gyors süteményeket karácsonyra, mert az ünnep nem csak bejgliből, zserbóból és flódniból áll! Bögrés, sütés nélküli, muffin és kókuszgolyó is vár rád, ha átböngészed az alábbi gyors süteményeket karácsonyra:

  1. 1.

    Villámgyors pöfeteg keksz

    Gyors, finom, puhán ropogós... tea, kávé, forró csoki mellé tökély!

  2. 2.

    Joghurtos bögrés süti

    Bögrés, könnyed, puha édesség, melynek szaftosságáról csakis a joghurt tehet!

  3. 3.

    A legegyszerűbb muffin alaprecept

    A muffinok alapja, melyet kedved szerint feldobhatsz valami fincsi toppinggal!

  4. 4.

    Retró keksztekercs

    Ha sokáig nézzük, beleszédülünk a tekergő csigákba!

  5. 5.

    Kívül ropogós, belül szaftos mákos guba

    Mert a mákos guba akkor jó, ha egyszerre puha és ropogós!

  6. 6.

    Gesztenyés-meggyes tiramisu

    A meggyel turbózott és gesztenyétől télies tiramisu biztos befutó lesz.

  7. 7.

    Bögrés mákos meggyel és vaníliapudinggal

    A bögrés receptek nagy kedvencek, kezdőknek is tuti a sikerélmény!

  8. 8.

    Kókuszgolyó a legegyszerűbben

    A legkönnyebb édességek egyike, melyhez sütő sem kell!

Még több karácsonyi sütemény itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...