16 tészta, ami baconnel kiegészülve laktat minket

Vannak, akik hallani sem akarnak róla, hogy a tésztaételek hús nélkül készüljenek. Ezúttal baconös verziókat választottunk nekik!

  1. 1.

    Spagetti avokádószósszal

  2. 2.

    Spaghetti alla carbonara

  3. 3.

    Rigatoni baconos paradicsommártással

  4. 4.

    Füstölt makrélás-cukkinis farfalle

  5. 5.

    Túrós csusza Évi néni konyhájából

  6. 6.

    Vargányás-csirkés fusilli

  7. 7.

    Kétsajtos sült penne

  8. 8.

    Csusza kicsit másként háromféle sajttal

  9. 9.

    Lasagne carbonara

  10. 10.

    Szárított paradicsomos-kéksajtos penne

  11. 11.

    Tejszínes fusilli

  12. 12.

    Hagymás-baconös nudli

  13. 13.

    Käsespätzle baconnel és karamellizált hagymával

  14. 14.

    Cukkinis carbonara Jamie Olivertől

  15. 15.

    Fekete fokhagymás tagliatelle tészta

  16. 16.

    Gyors sütőtökös-csirkemelles gnocchi

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...