Gordon Ramsay zseniálisan osztja a neten az önjelölt szakácsok neki küldött ételfotóit

Gordon Ramsay sosem csipkefinom modoráról volt híres, most viszont új szintekre emelte a sértegetés formáját - neki címzett kajafotókra válaszolgatott a neten. Imádjuk.

Gordon Ramsay neve gyakorlatilag egyet jelent a kissé keresetlen, mégis egyértelmű szakértelemről tanúskodó nyers megjegyzésekkel és kegyetlen kritikával - ő a gasztronómia szókimondó séfje, akinek nem szívesen válnánk az ellenségévé. Vagy főznénk neki ebédet, adott esetben.

Az internet most ismét rákattant - egy ideje ugyanis "atlagemberek" ételfotóira reflektál szabadidejében, méghozzá a Twitteren, a maga eléggé keresetlen, mégis imádnivaló stílusában. Nincs más tennivaló, mint betegelni a posztba, és ő válaszol is - ha ráér.A Buzzfeed ebből a kritikahalmazból válogatott, nézzétek!

KATTINTSATOK A KÉPRE, jönnek a kritikák - fordítással!

Ezeket olvastad már?

via buzzfeed, képecowallpapers

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!