Meglepő, milyen receptre kerestek rá a legtöbben idén

Kiderült, milyen témák foglalkoztatták idén a magyarokat a Google keresője szerint. Legnagyobb meglepetésünkre egy rendkívül különleges élelmiszer érdekelte őket a legjobban! Mutatjuk is!

Mint minden évben, idén is nyilvánosságra hozta a Google Magyarország, hogy keresője szerint milyen pillanatokra, személyekre és helyekre kerestek rá leggyakrabban a felhasználók. A Year in Search oldalán a magyar és globális listák mellett a világ számos országának idei eredményei is elérhetők – számolt be a hírről a Sokszínű Vidék oldala.

Az őzlábgomba receptje érdekelte idén leginkább a magyarokat

Az őzlábgomba volt a legnépszerűbb

Az idei év legdivatosabb receptjei közül az őzlábgomba és almás pite elkészítési módjai után érdeklődtek a legtöbben a magyarok közül

- írja az oldal.

Pasta e fagioli, az olaszok bablevese

Ha éhség gyötör, egy tál meleg leves mindig jó választás, legyen tél vagy nyár. A Pasta e Fagioli egy olasz stílusú leves zöldségekkel, krémes babbal, tésztával és rengeteg gazdag ...

Globálisan pedig a bibimbap, az espeto (halas fogás), a papeda (indonéz étel), a bagel és a pasta e fagioli elnevezésű fogás érdekelte az embereket a legjobban.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...